SensMedia - ...face sens!

DESPRE NOISC DUTCHMED SRL este o companie cu capital integral olandez ce a fost fondata in anul 1992 in orasul Sibiu. Firma are ca obiect principal de activitate importul, distributia, intretinerea si service-ul echipamentelor medicale; import si comercializare consumabile sanitare.

SC DUTCHMED SRL este reprezentantul unic in Romania al unor firme internationale de prestigiu in domeniul producerii echipamentelor medicale:

  • General Electric Healthcare U.S.A. (aparate de anestezie, monitorizare, ventilatoare, electrocardiografe, cardiotocografe);
  • Atom Medical, Japonia (echipamente pentru neonatologie);
  • Nipro, Japonia (aparate si consumabile pentru hemodializa);
  • Natus, Fischer Zoth U.S.A. (aparate pentru testarea auzului la nou nascuti);
  • Cardinal Health - Viasys Healthcare U.S.A. (aparate de ventilatie mecanica pentru nou nascuti, pediatrie, adulti);
  • Biomed U.S.A. (ventilatoare portabile).

Firma noastra se adreseaza spitalelor mari (universitare), spitalelor judetene, municipale, policlinicilor si centrelor medicale private punand la dispozitia acestora echipamente si consumabile medicale de o calitate exceptionala.

Suntem o echipa formata din specialisti si participam in mod direct la proiecte nationale privind dotarea unitatilor sanitare cu aparatura medicala si consumabile sanitare.

Firma noastra a instalat echipamente medicale de inalta performanta, castigatoare ale unor licitatii organizate de Banca Mondiala, Ministerul Sanatatii Publice pentru sectiile: UPU (ventilatoare pentru terapie intensiva, ventilatoare de transport, lampi de examinare, trusa otoscop/oftalmoscop), ATI (aparate de anestezie de inalta performanta si compatibile RMN dotate cu monitoare), IGSU (dotare autovehicule de pompieri), Spitale Municipale (injectomate, lampi de examinare, trusa otoscop/oftalmoscop, tensiometre de perete).

De-a lungul anilor firma noastra a fost sponsor al principalelor Congrese si Conferinte organizate in Romania (anestezie – terapie intensiva, neonatologie, hemodializa, urologie).